Bilkörkort i Göteborg

Vi är stolta över vår långa tradition av att erbjuda högkvalitativ körutbildning och vårt fokus på att skapa skickliga och säkra förare som är redo att ta sig an Göteborgs trafik. Med våra erfarna och engagerade instruktörer, samt en läroplan som anpassas efter varje individs behov, kan du vara säker på att du får den bästa möjliga utbildningen.

Vad får man köra med ett B-körkort?

Med ett personbilskörkort (behörighet B) kan du köra fordon som väger upp till 3 500 kg, vilket inkluderar de flesta bilar och lätta lastbilar. Du får också dra en lättare släpvagn med en totalvikt på högst 750 kg, eller en tyngre släpvagn om bilens och släpvagnens kombinerade totalvikt inte överstiger 3 500 kg. Detta ger dig frihet att köra både för arbete och nöje samt transportera varor eller fritidsutrustning.

Intensivutbildning i Göteborg

På Tingstad Trafikskola erbjuder vi en intensivutbildning för personbilskörkort (behörighet B) som är utformad för att passa dig som vill uppnå ditt körkort snabbt och effektivt. Vår intensivutbildning innebär att du får en koncentrerad och fokuserad inlärning, med både teoretiska och praktiska lektioner som täcker alla aspekter av körning. Våra instruktörer är engagerade i att ge dig den personliga uppmärksamhet du behöver för att utvecklas snabbt och säkert som förare.